Företag till salu, Restaurang Rebell / 2257.

Nu ligger en av Malmös mest populära restauranger till salu för försäljning.

Fakta:


Objekt nr:2257

Bransch:Restaurang

Adress:Friisgatan 8

Ort:211 46 Malmö

Oms:8 600 000 kr

Yta:167+70 kvm

Hyra:42 000 kr / månad

Sittpl:60 + 90

Pris:SÅLD !

Beskrivning

Företag till salu, Restaurang Rebell / 2257

Nu ligger en av Malmös mest populära restauranger till salu för försäljning.
Rebell är en naturlig och uppskattad del av stadens restaurangscen.
Ägarna har nu bestämt att lägga ut sin restaurang till salu då dom drivit den ett antal framgångsrika år, och här gives ett mycket bra tillfälle för alla intressenter att köpa restaurang.

Under det kommande ca. sex månaderna kommer vissa förbättringar att genomföras i fastigheten (fasadrenovering), vilket innebär att en köpare erbjuds att få hyran sänkt med 100% under den tiden. Detta är ett unikt och mycket generöst erbjudande från säljarens sida. Dessutom kan en ny ägare få möjlighet att, direkt med säljaren, förhandla hyran för uteserveringen under samma tidsperiod!!!

Restaurangen har plats för ca 60 sittande gäster samt en mindre bardel. Uteserveringen har 80 platser och är i stort sett alltid fullsatt vid gynnsam väderlek och är utrustad med glas staket, markis och parasoller med gasbrännare som går att fälla ut vid sämre väder.

Köket är utrustat med nya maskiner och är i gott skick som löpande uppdateras och ägs av verksamheten.

Sedan 2016 blir Friisgatan, där restaurangen ligger, omvandlad till ”sommargågata” då restauranger och uteliv ges stor plats, och platsen blir mer och mer populär med närheten till stationen på Triangeln små och stora företag i området.

Verksamheten har visat god lönsamhet de senaste åren.

Försäljningen hanteras av företagsmäklaren så ägarna med personal undanber sig spontana besök av ev. intressenter.

EU Commerce AB är företagsmäklare i Malmö med erfarna affärsmäklare som hanterar många affärsöverlåtelser med företag till salu årligen. De företag som är till salu, hanteras mycket professionellt med fokus på kundens önskemål. EUC hanterar alla olika företag till salu, inte enbart bolag som är till salu.

Bosse Stibeck
Företagsmäklare
Växel 040 616 08 17
Mobil 0735 14 86 22
bs@eucommerce.se