Fräsch restaurang till salu i centrala Malmö / 2242

Restaurangen ligger i den kulturella delen av Malmö med mycket folk i omlopp under stora delar av dagen och kvällen.

Fakta:


Objekt nr:2242

Bransch:Restaurang

Namn:Soi 29 Thai

Adress:Bergsgatan 24

Ort:214 24 Malmö

Oms:6.5 msek

Yta:282 + 40

Hyra:56.000 sek

Markhyra:Ingår

Sittpl:100 + 50

Pris:1,175 Msek

Beskrivning

Restaurang till salu i centrala Malmö

Restaurangen ligger i den kulturella delen av Malmö med mycket folk i omlopp under stora delar av dagen och kvällen. Lokalen, som är helt nyrenoverad med målade väggar, slipade och oljade golv, består av en stor bardel och en matsal som kan separeras vid behov. Den lämpar sig väl för stora sällskap som bröllop och företagsevent. Det finns en mycket bra ljudanläggning och t om ett dj-set så det finns möjlighet att bedriva nattklubb för den som så önskar eftersom det inte finns några bostäder i restaurangen närhet.

Köket är mycket väl tilltaget och har en stor kapacitet. Här finns grill, wok, ugn fritös och spis. Det finns gas indraget och en mycket bra ventilation. Diskdelen är mycket stor och funktionell. Man kan arbeta med vilket matkoncept som man så önskar.

Här finns även ismaskin som är anpassas för nattklubb och en tvättmaskin.

Den trevlig uteserveringen ingår i hyran liksom även el och vatten.

Hyresvärden är stabil och långsiktig.

Spelföretaget Massive med ca 700 medarbetare skall snart flytta in rakt över gatan. Många andra företag kommer att etablera sig som en följd av Massive.

Kort sagt – allt är på plats så det är bara och köra igång.

Johan Malmqvist
Företagsmäklare
Tel.vxl: 040-616 02 72
Mobil: 0760-06 98 65
jm@eucommerce.se

EU Commerce AB är en grupp företagsmäklare:

i Malmö, Stockholm och Västra Götaland med erfarna affärsmäklare som behandlar många olika affärsöverlåtelser årligen. De företag som är till salu, hanteras mycket professionellt med fokus på kundens önskemål om att köpa företag. EUC företagsförmedling handskas med många olika företag till salu, inte enbart bolag till salu.