Företags Mäklare Göteborg

Vi på EUcommerce är professionella Företags Mäklare i Göteborg

Det är en helt annan affär att sälja sin bostad, än när det gäller att sälja sitt företag. Det innebär en helt annan form av juridik, kompetens och medlingskunskaper. Vi på EUcommerce har alla kvalifikationer och arbetar okomplicerat för att vara effektiva, trygga och leverera säkra affärer oavsett om det gäller sälja eller köpa verksamheter.

Vi specialiserat oss på små – och medelstora bolag däribland

  • Café
  • Restaurang
  • Hotell
  • Service- och detaljhandel

Det vi på EUcommerce erbjuder våra kunder i Göteborg är förmedling av företag oavsett om man har som mål att sälja sin verksamhet eller vill köpa ett objekt. Våra företagsmäklare finns med och hjälper till under hela försäljning- eller köpprocessen fram till det att ett avtal är fullbordat. Vi bidrar med analysering och beskrivningar samt en marknadsplan för att sedan utnyttja vårt stora etablerade kontaktnätverk, för att snabbt hitta rätt köpare/säljare.

Säkra och smidiga affärer med vår företagsförmedling

Vi lägger alltid upp din verksamhet till försäljning efter att säljaren har godkänt och anser sig vara nöjd med hur det framställs. Känner du dig osäker på värdet av ditt bolag så gör vi självklart en fullständig värdering av företaget vid försäljning, för att stärka säljargumenten ytterligare. Vi vill alltid driva en försäljning mellan säljare och köpare med målsättning att alltid nå ett köpeavtal där båda parter är belåtna och nöjda med den slutliga affären.

Om ni är intresserade av att köpa ett bolag så förmedlar vi det ni söker. Vi är hjälper till under hela försäljningsprocessen fram till fullbordat avtal med köparen eller står upp för er under ett förhandlingsförlopp med säljaren fram till underskrivna köpekontrakt.

Våra förmedlingskunskaper tar din affär till en ny nivå

Vi har varit verksamma inom alla ovanstående branscher sedan 1976 och våra företagsmäklare besitter en otroligt lång och bred kompetens i att förmedla diverse företagsobjekt. Vi på EUcommerce ser det som vår nyckel till framgång.

Behöver du hjälp med att utforma avtalsmodeller och köpekontrakt så kan vi med vår juridiska kunskap ge stöd och finansiell rådgivning. Vi har behörighet och kunskap för att genomföra hela försäljningen av ditt företag men vi kan även se till att du gör en bra affär om du har intresse för att köpa en verksamhet.

 

0760-24 74 60
info@eucommerce.se

______

Se våra Restauranger till salu, Tryck här!

Se våra Hotell till salu, Tryck här!

Du kan även följa oss på Facebook, för att vara uppdaterad på våra nya verksamheter till salu.