Företags Mäklare Linköping

Vi på EUcommerce är professionella Företags Mäklare i Linköping

Mäklare Linköping? Det är en helt annan affär att sälja sin bostad, än när det gäller att sälja sitt företag. Det innebär en helt annan form av juridik, kompetens och medlingskunskaper. Vi på EUcommerce har alla kvalifikationer och arbetar okomplicerat för att vara effektiva, trygga och leverera säkra affärer oavsett om det gäller sälja eller köpa verksamheter.

Vi specialiserat oss på små – och medelstora bolag däribland

  • Café
  • Restaurang
  • Hotell
  • Service- och detaljhandel

Det vi på EUcommerce erbjuder våra kunder i Linköping är förmedling av företag oavsett om man har som mål att sälja sin verksamhet eller vill köpa ett objekt. Våra företagsmäklare finns med och hjälper till under hela försäljning- eller köpprocessen fram till det att ett avtal är fullbordat. Vi bidrar med analysering och beskrivningar samt en marknadsplan för att sedan utnyttja vårt stora etablerade kontaktnätverk, för att snabbt hitta rätt köpare/säljare.

Vi står för säkra, snabba och enkla affärer

Vi lägger alltid upp din verksamhet till försäljning efter att säljaren har godkänt och anser sig vara nöjd med hur det presenteras. Känner du dig osäker på värdet av ditt bolag så gör vi självklart en grundlig värdering av företaget vid försäljning, för att stärka säljargumenten ytterligare. Vårt mål är att båda parter är belåtna och nöjda med den slutliga affären och vårt mål är att alltid nå ett köpekontrakt som svarar upp till vårt löfte.

Vi hjälper även dig att köpa ett bolag genom att förmedla det ni söker. Vi är hjälper till under hela försäljningsprocessen fram till fullbordat avtal med köparen eller står upp för er under ett förhandlingsförlopp med säljaren fram till underskrivna köpekontrakt.

Våra förmedlingskunskaper av företag gör oss unika

Vi har varit verksamma inom alla ovanstående branscher sedan 1976 och våra företagsmäklare besitter en otroligt lång och bred kompetens i att förmedla diverse företagsobjekt. Vi på EUcommerce ser det som vår nyckel till framgång samtidigt som det gör oss unika på marknaden.

Behöver du hjälp med att utforma avtalsmodeller och köpekontrakt så kan vi med vår juridiska kunskap ge stöd och finansiell rådgivning. Vi har behörighet och kunskap för att genomföra hela försäljningen av ditt företag men vi kan även se till att du gör en bra affär om du har intresse för att köpa en verksamhet.

Med våra professionella medlingskunskaper gör vi affären okomplicerad för att du ska känna dig så trygg som möjligt tillsammans med vår tillgänglighet under vägens gång. Vi strävar alltid efter samma mål som våra kunder och drivs av snabba och säkrare företagsaffärer. Vi jobbar för våra pengar så tveka inte på att kontakta oss för en bra affär.

Din satsning är vår utmaning, välkomna till oss!

______

Se våra Restauranger till salu, Tryck här!

Se våra Hotell till salu, Tryck här!

Du kan även följa oss på Facebook, för att vara uppdaterad på våra nya verksamheter till salu.