Företags Mäklare Malmö

Företagsmäklare i Malmö för dig

Mäklare Malmö? Har du funderingar på att sälja ett företag eller kanske köpa en verksamhet? Vi på EUcommerce, din företagsmäklare i Malmö vet vad det innebär vid företagsaffärer och vet att det skiljer sig ifrån vid att sälja eller köpa en bostad. Det innefattar en helt annan form av juridik, kompetens och medlingskunskaper vilket vi har alla kvalifikationer inför. Vi gör dina affärer okomplicerat för att vara effektiva, trygga och leverera säkra affärer oavsett om det gäller sälja eller köpa bolag.

Företag till salu:
Vi specialiserat oss på små – och medelstora bolag däribland

  • Café
  • Restaurang
  • Hotell
  • Service- och detaljhandel

Genom att anlita våra företagsmäklare får man professionell hjälp under hela försäljning- eller köpprocessen fram till att ett avtal är fullbordat. Vi bistår med analysering och beskrivningar samt en marknadsplan för att sedan utnyttja vårt stora etablerade kontaktnätverk, för att snabbt hitta rätt köpare eller säljare.

Vi förmedlar säkra och smidiga affärer

Vi lägger alltid upp din verksamhet till försäljning efter att säljaren har godkänt och anser sig vara nöjd med hur det presenteras. Känner du dig osäker på värdet av ditt bolag så gör vi självklart en fullständig värdering av företaget vid försäljning, för att stärka säljargumenten ytterligare. Vi vill alltid driva en försäljning mellan säljare och köpare med målsättning att alltid nå ett köpeavtal där båda parter är belåtna och nöjda med den slutliga affären.

Om ni är intresserade av att köpa ett bolag så förmedlar vi det ni söker. Vi är hjälper till under hela försäljningsprocessen fram till fullbordat avtal med köparen eller står upp för er under ett förhandlingsförlopp med säljaren fram till underskrivna köpekontrakt.

Våra förmedlingskunskaper tar din affär till en ny nivå

Vi har varit verksamma inom alla ovanstående branscher sedan 1976 och våra företagsmäklare i Malmö besitter en otroligt lång och bred kompetens i att förmedla diverse företagsobjekt. Vi på EUcommerce ser det som vår nyckel till framgång.

Behöver du hjälp med att utforma avtalsmodeller och köpekontrakt så kan vi med vår juridiska kunskap ge stöd och finansiell rådgivning. Vi har behörighet och kunskap för att genomföra hela försäljningen av ditt företag men vi kan även se till att du gör en bra affär om du har intresse för att köpa en verksamhet.

Med våra professionella medlingskunskaper gör vi affären okomplicerad för att du ska känna dig så trygg som möjligt tillsammans med vår tillgänglighet under vägens gång. Vi strävar alltid efter samma mål som våra kunder och drivs av snabba och säkrare företagsaffärer. Vi jobbar för våra pengar så tveka inte på att kontakta oss för en bra affär.

Din satsning är vår utmaning!

0760-24 74 60
info@eucommerce.se

______

Se våra Restauranger till salu, Tryck här!

Se våra Hotell till salu, Tryck här!

Du kan även följa oss på Facebook, för att vara uppdaterad på våra nya verksamheter till salu.