om oss

Sälja företag eller Köpa företag?

Våra tjänster – Dina möjligheter!

Vill ni sälja ert företag (med eller utan fastighet) är vi behjälpliga under hela försäljningsprocessen, fram till fullbordat avtal med köparen.

Om ni vill köpa, hjälper vi er med att förmedla det objekt ni söker samtidigt som vi hjälper till under förhandlingsprocessen med säljaren fram till köpeavtal.

Vid ett försäljningsuppdrag står vi till tjänst med bl.a. analys och beskrivning samt marknadsföring. Vårt stora kontaktnät och kundregister ger därutöver, möjlighet att snabbt hitta rätt köpare.

Visningar av försäljningsobjektet läggs upp i samarbete med säljaren.
Vi driver förhandling mellan säljare och köpare med målsättningen att alltid nå ett köpeavtal till båda parternas belåtenhet.

Vi är behjälpliga med att utforma avtalsmodeller och köpekontrakt, och ger juridiskt stöd och finansiell rådgivning fram till fullbordat köpeavtal.

I branschen sedan 1976.

______

Se våra Restauranger till salu, Tryck här!

Se våra Hotell till salu, Tryck här!

Du kan även följa oss på Facebook, för att vara uppdaterad på våra nya verksamheter till salu.


Våra mäklareHondo Bedrudin - Chefsansvarig

Hondo Bedrudin har lång erfarenhet i företagsledande befattningar, främst från restaurangbranschen, som egen företagare.

Fokus har alltid varit på avancerad marknadsföring, reklam och okonventionella försäljnings metoder. Resultat blev en lyckad fusion av dessa erfarenheter, som har integrerats i nuvarande befattning, som chefsansvarig för Södra Sveriges främsta företagsförmedling i detta ämnes område.

I grunden finns utöver 40 år yrkes erfarenhet, utbildningar inom bolags juridik, webb design och fastighets och byggnads teknik.


+46 760-24 74 60
hb@eucommerce.se

Bosse Stibeck - Företagsledare

 

Bosse Stibeck har lång erfarenhet i företagsledande befattningar, främst från hotell – och restaurangbranschen samt alkoholbranschen.

Bosse har arbetat mycket med organisationsuppgifter, marknadsföring, försäljning och varumärkes byggande.
Under senare tid har Bosse drivit eget konsultföretag med uppdrag på längre och kortare tidsperioder  med varierande uppdrag, fr.a. inom marknadsföring och försäljning.

Bosse har arbetat i positionerna som VD, marknadschef, försäljningschef och Food & Beverage Mgr.

 


+46 735-14 86 22

bs@eucommerce.se

Peter Öster - företagsledare och chef

Peter Öster har lång och bred erfarenhet från hotell- och restaurangbranschen med befattningar på olika nivåer och som arbetsledare och VD under de senaste 30 åren.

Peter har bl.a. arbetat på svenska Amerika Linjen, Park Aveny Hotell, Sessan Linjen och Hotel Panorama i Göteborg.
Han har haft befattningen som VD på Vetlanda Stadshotell, Lidköpings Stadshotell och Karlskrona Stadshotell. Han har även varit delägare och VD för hotellkedjan Ditt Hotell i Sverige AB.
Peter är också grundare/delägare och var VD för inköpsgruppen Skandinaviska Samköpsgruppen AB. I sina ledande befattningar har fokuseringen legat på strategisk planering, konceptutförande, försäljning medlemsrekrytering och marknadsföring.
Peter har även mångårig erfarenhet av förhandling med stora leverantörer.

 


+46 760-06 8179
po@eucommerce.se

Johan Malmqvist - Civilekonom och Jur.kand.

Johan Malmqvist har arbetat mer än 30 år i näringslivet, mestadels som egen företagare.

Han har bl.a. startat samt drivit researrangörer, hotell, restauranger och även arbetat med fastigheter och finansiella placeringar som aktier och obligationer.

Johan har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm och är jur.kand., från Lunds universitet.

Han talar engelska, tyska, franska och en del italienska.


+46 760-06 98 65
jm@eucommerce.se