Sjöbergs Flagg – och Specialsömnad till salu / 1084

Fakta:


Objekt nr:1084

Bransch:Textiltillverkning – och försäljning

Namn:Sjöbergs Flagg – och Specialsömnad

Adress:Strandgatan 19

Ort:216 12 Limhamn

Oms:1.3 miljoner kronor

Yta:128 kvm

Hyra:12.608 sek inkl. el och vatten

Pris:500.000 sek

Beskrivning

Sjöbergs Flagg – och Specialsömnad till salu / 1084

En mycket inarbetad företag till salu som startades 1853 med stort kundregister och många trogna kunder. Verksamhetslokalerna som ligger mycket trevligt på Limhamn i marin miljö och med bra parkeringsmöjligheter.

I butiken säljer företaget såväl nationsflaggor, företagsflaggor, flaggtillbehör m.m. I butiken har Sjöbergs nyligen börjat med försäljning av återvunna båttillbehör. Samt återförsäljare till Nautec (fd Watski)

I verkstaden tillverkar man allt från båtkapell, vindskydd, soltak, överdrag, draperi till diverse evenemang m.m. Här tar man även emot special beställningar som t.ex. kopplingar mellan maskiner. Denna industrisömnads kunskap som man tillhandahåller är relativt sällsynt och mycket efterfrågad. Företaget specialiserar sig på måttbeställd specialsömnad.

Man har även påbörjat utveckling av egna produkter från återvunna gamla segel.

Det finns mycket kompetens och idéer som nuvarande ägare gärna förmedlar till den som vill köpa företaget.

Ägaren vill gå vidare med nya projekt och vill nu därför sälja sitt företag.

Tillfälle att ta över en liten tillverkningsindustri som är mycket väletablerad och utveckla den vidare. Är det du som ska köpa företaget?

Johan Malmqvist
Företagsmäklare
Tel.vxl:  040-616 02 72
Mobil:   0760-06 98 65
jm@eucommerce.se 

EU Commerce AB är företagsmäklare i Malmö med erfarna affärsmäklare som hanterar många affärsöverlåtelser med företag till salu årligen. De företag som är till salu, hanteras mycket professionellt med fokus på kundens önskemål. EUC hanterar alla olika företag till salu, inte enbart bolag som är till salu.