Turkisk restaurang till salu / 2258

Denna restaurang till salu etablerades 2005 är Alingsås enda turkiska restaurang.

Fakta:


Objekt nr:2258

Bransch:Restaurang

Namn:Musses Grillhouse

Adress:Oriongatan 2 a

Ort:441 36 Alingsås

Oms:2 600 000 skr

Hyra:19 400 skr

Yta:200 kvm

Sittpl:80 + 70 ute

Pris:695 000 skr

Beskrivning

Turkisk restaurang till salu / 2258
Denna restaurang till salu etablerades 2005 är Alingsås enda turkiska restaurang.
Restaurangen är känd bland alla Alingsåsbor och på grund av det har man en bra och etablerad kundkrets. Detta företag till salu är väl erkänt och har en familjär stämning med en lugn och mysig atmosfär.
Konceptet är den klassiska turkiska maten men man serverar även samtidigt svensk husmanskost. Restaurangen har bra parkeringsmöjligheter och ligger i ett lugnt bostadsområde med ett bra kundunderlag.

Maskinparken som består av grill, spis & stekbordet etz är av det turkiska märket Ozti, kylar/frysar i köket är av märket Gram och Ran Cold, och all utrustning fungerar klanderfritt.
Då restaurangen är fullt utrustad så passar denna restaurang till salu även till annan typ av verksamhet, om man inte önskar att fortsätta med det turkiska konceptet.

Vänligen respektera att ägaren inte önskar att få spontana besök angående lokalen Intressenter skall uteslutande ta kontakt med ansvarig Företagsmäklare, med en enkel presentation och finansiering. Via telefon lämnar vi bara begränsad info.
Besök på lokalen bokas enbart via Företagsmäklare Peter Öster som även tillhandahåller all övrig information.

EU Commerce AB är en grupp företagsmäklare i Malmö, Stockholm och Västra Götaland med erfarna affärsmäklare som behandlar många olika affärsöverlåtelser årligen. De företag som är till salu, hanteras mycket professionellt med fokus på kundens önskemål om att köpa företag.
EUC företagsförmedling handskas med många olika företag till salu, inte enbart bolag till salu.

Företagsmäklare
Växel 031 13 64 48
Mobil 0760 06 81 79
po@eucommerce.se
www.eucommerce.se