Företags Mäklare Uppsala

Säkrare affärer genom våra Företags Mäklare i Uppsala

Mäklare Uppsala? När man ska sälja en bostad är det en sak, men när det gäller att sälja företag och fastigheter är det en helt annan affär. Det innebär en annan form av juridik, kompetens och det krävs starka medlingskunskaper. Vi på EUcommerce bemästrar alla kvalifikationer och hjälper dig okomplicerat med en snabb, trygg och säker affär.

Vi specialiserat oss på små – och medelstora bolag däribland

  • Café
  • Restaurang
  • Hotell
  • Service- och detaljhandel

Vi hjälper er att sälja ert företag i Uppsala och då med eller utan fastighet. Våra företagsmäklare finns med och är behjälpliga under hela försäljningsprocessen fram till det att avtalet med köparen är genomförd. Vi bidrar med analysering och beskrivningar samt en marknadsföringsplan för att sedan utnyttja vårt stora kontaktnätverk för att snabbt hitta rätt köpare.

Företagsförmedling för dig som gillar säkra affärer

Vi lägger alltid upp ditt företag till försäljning efter att säljaren har godkänt och anser sig vara nöjd med hur det presenteras. Känner du dig osäker på värdet av ditt bolag så gör vi självklart en fullbordad företagsvärdering för att stärka säljargumenten ytterligare. Vi vill alltid driva en försäljning mellan säljare och köpare med målsättning att alltid nå ett köpeavtal där båda parter är belåtna och nöjda med den slutliga affären.

Om ni är intresserade av att köpa ett företag så förmedlar vi det ni söker. Vi är hjälper till under hela försäljningsprocessen fram till fullbordat avtal med köparen eller står upp för er under ett förhandlingsförlopp med säljaren fram till underskrivna köpeavtal.

Våra företagsmäklare gör dina affärer smidiga

Vi har varit verksamma inom alla ovanstående branscher sedan 1976 och våra företagsmäklare i Västerås besitter en otroligt lång och bred kompetens i att förmedla diverse företagsobjekt. Vi på EUcommerce ser det som vår nyckel till framgång och det som gör oss unika i branschen.

Behöver du hjälp med att utforma avtalsmodeller och köpekontrakt så kan vi med vår juridiska kunskap ge stöd och finansiell rådgivning. Vi har behörighet och kunskap för att genomföra hela försäljningen av ditt företag men vi kan även se till att du gör en bra affär om du har intresse för att köpa en verksamhet.

Med våra yrkesmässiga medlingskunskaper kan du känna dig trygg eftersom vi gör affären helt okomplicerad. Vi finns alltid lätt tillgängliga under hela processen och har samma mål som våra kunder. Vi strävar alltid efter och drivs av snabba och säkrare företagsaffärer. Vi jobbar för våra pengar så tveka inte på att kontakta oss för en bra affär.

Din satsning är vår utmaning, välkomna till oss!

0760-24 74 60
info@eucommerce.se

______

Se våra Restauranger till salu, Tryck här!

Se våra Hotell till salu, Tryck här!

Du kan även följa oss på Facebook, för att vara uppdaterad på våra nya verksamheter till salu.