Beställning / catering i Malmö till salu / 2271

Nyströms Gastronomi har under åren byggt upp en stark återkommande kundkrets som garanterar årlig omsättning. Man arrangerar många bröllop fr.a. under vår och sommar, och serverar varje år ett fantastiskt julbord.

Fakta:


Objekt nr:2271

Bransch:Restaurang/catering

Adress:Norra Vallgatan 66

Ort:211 22 Malmö

Oms:5 100 000 kr

Yta:370 kvm

Hyra:43 800 kr

Sittpl:60+60

Ute:100

Pris:Kontakta mäklaren för presentation och info

Beskrivning

Beställning / catering i Malmö till salu / 2271

Till salu är nu Nyströms Gastronomi! Här har man lagat mat med kärlek, värme och engagemang sedan 2007, då dörrarna slogs upp dörrarna till lokalerna på Norra Vallgatan i centrala Malmö. Idag är det, Johan Lundberg, som driver Nyströms Gastronomi tillsammans med sin duktiga personal.

För Nyströms Gastronomi handlar allt om att skapa stunder att minnas. Där är gästerna i trygga händer. Man lagar fantastiskt god mat som alla kan njuta av och all personal erbjuder förstklassig service med erfarenhet och värme.

Lokalerna, som ligger centralt på Gamla Väster i Malmö, är pietetsfullt renoverade med bl.a. gamla källarvalv.
Verksamheten drivs i två lokaler, den ena i snyggt och anpassad miljö som matsal, den andra i medeltidsinrett källarvalv. Man har också tillgång till stor innegård som lämpar sig för utomhusaktivitet.
All matlagning görs i ett nyrenoverat, modernt kök i direkt anslutning till lokalerna.

Nyströms Gastronomi har under åren byggt upp en stark återkommande kundkrets som garanterar årlig omsättning. Man arrangerar många bröllop fr.a. under vår och sommar, och serverar varje år ett fantastiskt julbord. Förutom detta har man byggt upp en betydande catering-verksamhet med ca 1000 adresser i kundregistret.
I kvarteren runt omkring finns ett antal företag som återkommer regelbundet med beställningar för egna arrangemang i lokalerna.

Detta är en stabil verksamhet som nu ägaren avser att överlåta till lämplig efterträdare som bör ha erfarenhet av liknade verksamhet och som ev. vill utöka en redan befintlig.

Vänligen respektera att Intressenter skall uteslutande ta kontakt med ansvarig Företagsmäklare Bosse Stibeck, med en enkel presentation och finansiering. Via telefon lämnar vi bara begränsad info om detta företag till salu Besök på lokalen bokas enbart via Företagsmäklaren som även tillhandahåller all övrig information

EU Commerce AB är en grupp företagsmäklare i Malmö, Stockholm och Västra Götaland med erfarna affärsmäklare som behandlar många olika affärsöverlåtelser årligen. De företag som är till salu, hanteras mycket professionellt med fokus på kundens önskemål om att köpa företag. EUC företagsförmedling handskas med många olika företag till salu, inte enbart bolag till salu.

Bosse Stibeck
Företagsmäklare
Växel 040 616 08 17
Mobil 0735 14 86 22
bs@eucommerce.se