En av Malmös mest välkända restauranger

Såld

Kategori:

Fakta:


Objektsnummer:2180

Bransch:Restaurang

Omsättning:5 200 000 kr

Yta:127 kvm

Hyra:37 300 kr

Sittplatser:50+10 inne + 50 ute

Bar/Rest:Ja / Ja

Pris:SÅLD !

Beskrivning

Malmös mest välkända restaurang

Dom flesta känner till en av Malmös mest välkända restaurang där den ligger i en hörna vid Malmös enda aveny med mycket populärt läge.


Lokalen har fler stora skyltfönster som presenterar verksamheten för dem som passerar förbi. En bred trottoar med inbjudande uteservering sommartid ger en härlig storstadskänsla.

Ägaren, som drivit restaurangen i över 10 år, öppnade först upp med café som senare konverterades till fullskalig kvartersrestaurang.
Konceptet är idag flexibel meny med klassiska råvaror i modern tappning. Man är mycket mån om att använda närproducerade, rättvisa råvaror och odlar själv en del grönsaker och örter.

Lokalen är mycket personligt inredd med blandad design och lite second hand.
Man har en bardisk i vinkel som gränsar direkt till det öppna köket vilket ger gästerna full insyn. Köket är mycket välutrustat med bl.a. stadsgas och är lättarbetat med all utrustning på rätt plats.

Det här är ett objekt som borde intressera den initierade yrkesperson som söker en utmaning i en verksamhet som redan fungerar men som även har stora möjligheter att utvecklas för egna idéer och koncept.

Alla intressenter ombedes att kontakta mäklaren direkt och INTE störa ägaren eller personal med oplanerade besök och frågor.

 

 

Intresserad i att se mer restauranger? Tryck här!

Du kan även följa oss på Facebook för att vara uppdaterad på nya objekt. Ta mig till Facebook!