En Restaurang med anor till salu / 2170

Detta Bolag till salu är en charmig restaurang i en härlig gustaviansk miljö.

Fakta:


Objekt nr:2170

Bransch:Restaurang

Namn:Renässans

Adress:Sandgärdsgatan 25

Ort:503 34 Borås

Oms:7 632 000 kr

Yta:590 kvm

Hyra:54 400 kr

Sittpl:120 + 90 ute 30 + 20

Pris:750.000 kr

Beskrivning

En Restaurang med anor till salu / 2170

Detta företag till salu är en lönsam och mycket väletablerad restaurangverksamhet med stabila kunder och mycket goda utvecklingsmöjligheter

I mer än ett sekel har man umgåtts, ätit och druckit i dessa lokaler, och i över fjorton år i samma regi.
Detta Bolag till salu är en charmig restaurang i en härlig gustaviansk miljö.
Här erbjuds det god och vällagad mat som är tillredd från grunden och med råvaror av hög kvalité.

Menyn är bred, här serveras allt från den traditionella plankan (12 olika), pepparstek samt tournedos. Fondue finns även på menyn likaså wienerschnitzel (3 olika) som har kommit att bli Boråsarnas favorit.

Denna restaurang till salu öppnar 06,30 vardagar och serverar hotellfrukost då man samarbetar med ett Best Westernhotell i samma huskropp.
I dag serveras det ca 75-100 lunch. Kvällarna är också mycket uppskattade och välbesökta både av Boråsare, hotellgäster och företagsrepresentation.

Detta företag till salu, har öppet 7 dar i veckan, erbjuder förutom frukost, lunch och middag även olika aktiviteter som after work, företagsarrangemang och julbord. Restaurangen kan erbjuda plats för mer än 200 personer i två våningar.

En trappa ner finns den mysiga och uppskattade öl & vinkällaren där möjlighet finns till födelsedagsfester, nattklubb, trubadurafton, vinprovarkväll, företagsarrangemang eller liknande.

Under sommar har man tillgång till två uteserveringar en beläggen på trottoaren utanför restaurangen och den andra finns på hotellets terrass.

Ett utmärkt tillfälle för en erfaren krögare att köpa företag som är inarbetat och etablerat på Borås restaurangmarknad.

LÄNK TILL ARTIKEL I Borås Tidning https://etidning.bt.se/201/BT/322011/2020-08-11/r/4/first

Vänligen respektera att ägaren inte önskar att få spontana besök angående köpa företag. Intressenter skall uteslutande ta kontakt med ansvarig Företagsmäklare, med en enkel presentation och finansiering. Via telefon lämnar vi bara begränsad info om detta företag till salu. Besök på lokalen bokas enbart via ansvarig företags-mäklare som även tillhandahåller all övrig information gällande företag till salu.

Peter Öster
Företagsmäklare
Växel 031 13 64 48
Mobil 0760 06 81 79
po@eucommerce.se
www.eucommerce.se

EU Commerce AB är en grupp företagsmäklare:
i Malmö, Stockholm och Västra Götaland med erfarna affärsmäklare som behandlar många olika affärsöverlåtelser årligen. De företag som är till salu, hanteras mycket professionellt med fokus på kundens önskemål om att köpa företag.
EUC företagsförmedling handskas med många olika företag till salu, inte enbart bolag till salu.