Franchise

EUCOMMERCE i samarbete med No+Vello

Bli No+Vello Franchisetagare – Obestridd världsledare inom IPL permanent hårborttagning & hudföryngring

 

Bli partner i  VÄRLDENS BÄSTA FRANCHISENÄTVERK
Obestridd världsledare inom IPL hårborttagning & hudföryngring.

UNIKT KONCEPT OCH ETT ANNORLUNDA SYNSÄTT GÖR OSS VÄRLDSLEDANDE INOM PERMANENT HÅRBORTTAGNING OCH HUD

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet.
Vi kommer att förse dig med de utbildningar du behöver för att kunna top prestera inom varje segment i No+Vello verksamheten.

No+Vello är det världsledande varumärket… Läs mer!

inom hudvårdsindustrin och det finns med i top 41 bland världens franchisetagare i alla kategorier. No+Vello, som på spanska betyder “inget hår”, är det världsledande franchisenätverket av IPL-centra för permanent hårborttagning med IPL och avancerade estetik.


Tack vare de villkor och unika fördelar för både partners och kunder, är 
No+Vello den enda franchisekedjan inom estetikindustrin som finns med på Top100 Franchise Direct, den mest åtråvärda oberoende rankingen av Franchise i världen. Denna framgång, beror enligt experter på att No+Vello är en av den bästa investeringslösningen för den som vill öppna ett tillgängligt och lönsamt franchiseföretag där man drar nytta av ledarskapet och säkerheten i en anti-kris industri.

Under bara de senaste fyra åren, har franchisenätverket No+Vello vuxit med 300 % och detta bara på kompletterande produkter – en dokumenterad beräkning på 82 % under de tre första månaderna av 2016.

Hemligheten bakom framgången är en lyckad kombination av målinriktade strategier och växande industri. Tack vare införandet av ett revolutionerande fast pris, vilket gjort det möjligt att bredda kundbasen, har No+Vello dokumenterat stor framgång redan från början. Expansionen var snabb, men även hållbar och strukturerad, eftersom att varumärket har lyckats kombinera en kraftfull prissättningsstrategi och ett starkt engagemang för kvalitet och forskning.

Läs mindre!

Hittills har No+Vello har mer än 1.200 center i 16 länder runt om i världen, miljoner och åter miljoner nöjda kunder över hela världen och växer fortfarande varje dag.

• Världsledande varumärke i sin kategori
• Rankad Top 41 bland världens bästa franchisetagare i alla kategorier
• No+Vello patenterad teknik
• Franchisegivaren med den senaste tekniska supporten på FrankiNorte(2016).
• Utmärkelse till det franchise företag med störst internationell implementering på FrankiNorte
   (2015)
• Franchise utmärkelse för tjänster med bästa projektion på den nationella marknaden, mottaget på  
   International Best Franchise in the World (Italien 2011)
• Pris för den Spanska Franchisen med bäst internationell projektion
• Fastpris för alla behandlingar
• No+Vello har över 1200 center över hela världen
• Vi utför behandlingar till miljontals kunder varje år (behöver Du bättre bevis än så?)
• Sun&safe, exklusiv patenterad teknik från No+Vello

Läs mer!

En av styrkorna i No+Vello franchisekonceptet är stödet från nätverket, vilket möjliggör – att även de utan erfarenhet – kan bli nummer 1 i ett mycket specialiserat och avancerat område inom estetik. Tack vare kontinuerlig support och utbildning för franchisetagaren i varje steg, från öppnandet av salongen, utbildning, och fram till den dagliga verksamheten, så enkelt att det kan utföras på distans. Detta viktiga supportnätverk upprättades på grund av den betydelse som den hjälp som No+Vello franchisen alltid har gett sina partners har, och anses vara en viktig länk i teamet av projektarbetet. Av denna anledning har No+Vello under årens gång utvecklat en rad verktyg som syftar till att förbättra kapaciteten på de individuella salongerna. Bland dessa finns ”No+Vello Academy” och ”Franchise Assistant”, som på plats hjälper till med att hitta de bästa strategierna för just din salong.

Jämfört med andra märken inom sektorn, som för närvarande arbetar med föråldrade maskiner, kan du som franchisetagare i No+Vello kedjan alltid räkna med vår forsknings- och utvecklingsavdelning som består av ett team av specialister. Dessa söker kontinuerligt efter unik och banbrytande teknik som kan tillämpas inom det “estetiska, samt säkerställa bästa möjliga resultat, men även utöka utbudet av tjänster. Detta gör att franchiseenheterna i No+Vello kedjan alltid är steget före konkurrenterna. Inom den internationella koncernen har vi en professionell struktur som ger fortsatt stöd till nätverket för att säkerställa framgång inom alla områden: teknisk service, marknadsföring, företagsledning, franchisetagare-vård och medicinsk rådgivning.

Läs mindre!

Hämta Prospekt som PDF