Frukost, fik och butik till salu / 4065

Till salu finns nu ett av Malmös absolut mest speciella ställen I närheten av Folkets Park.

Fakta:


Objekt nr:4065

Bransch:Café / butik

Adress:Falsterbogatan 1

Ort:211 58 Malmö

Oms:2 500 000 kr

Yta:154+34 kvm

Hyra:15 300 kr

Sittpl:50 + 36

Pris:SÅLD !

Beskrivning

Frukost, fik och butik till salu / 4065

Till salu finns nu ett av Malmös absolut mest speciella ställen I närheten av Folkets Park.
Verksamheten som säljs är JORD som har öppet för frukost hela dagen och serverar lunch dessutom.
Jord bakar eget bröd och allt kaffebröd och den mat man lagar och serverar går I säsongs-tema. (man steker, grillar eller friterar inte). En stor del av sortimentet är vegetariskt / veganskt, vilket är mycket populärt I detta område runt S:t Knut.

Malmö stad har omnämnt Jord ett antal gånger då man bjudit in bl.a. influencer till staden för att testa caféer och restauranger. Även matbloggare och andra skribenter har nämnt Jord i olika sammanhang.  Jord är White Guide rekommenderat och har varit det sedan de öppnade verksamheten.

Den som nu vill köpa ett företag och café, erbjudes här att köpa ett företag som är etablerat med sitt koncept och varumärke.
Verksamheten som nu är till salu, har funnits på adressen med samma ägare sedan två år och är välkänt väl besökt fr.a. av de som bor i området.

EU Commerce AB är företagsmäklare i Malmö med erfarna affärsmäklare som hanterar många affärsöverlåtelser med företag till salu årligen. De företag som är till salu, hanteras mycket professionellt med fokus på kundens önskemål. EUC hanterar alla olika verksamheter till salu, inte enbart bolag som är till salu.

Bosse Stibeck
Företagsmäklare
Växel 040 616 08 17
Mobil 0735 14 86 22
bs@eucommerce.se