Hälsokost café till salu

Detta företag till salu ligger centralt vid södra torget och söker nu en ny ägare.

Fakta:


Objekt nr:4061

Bransch:Café

Namn:Raw Food Café

Adress:Österlånggatan 61

Ort:503 37 Borås

Oms:1 911 000 kr

Hyra:för besked

Yta:169 kvm

Sittpl:42 inne + 18 ute

Pris:395 000 kr

Beskrivning

Hälsokost café till salu

Detta företag till salu ligger centralt vid södra torget och söker nu en ny ägare.    Cafét ligger strategiskt vid södra torget ett av Borås stora buss nav med mycket folk som cirkulerar.
Raw Food Café startade i Borås år 2013 med en ambition att servera hälsosam och nyttig mat. Restaurangen serveras idag växtbaserat/vegetariskt/vegansk mat.
I detta bolag till salu hittar du en blandning av det råa köket med tillagade vegetariska rätter. Restaurang till salu erbjuder en stor buffé, juicer, smoothies och läckra bakverk allt med ett medvetet hälsotänk. Hälsotrenden har aldrig varit större och matutbud har utökats i takt med den ökade medvetenheten. Här är det kärleken för de finaste växtbaserade råvarorna som står i centrum. Maten tillreds så att den skall smaka fantastiskt samtidigt som den ska vara full av näring när den landar på din tallrik. Enkelt koncept med passion och skaparglädje som ger rätterna dess karaktär. Råvarorna är hämtade från växtriket, grönsaker, rotfrukter, frukt, groddar, nötter, frön, bär, alger, svamp, örter, kallpressade oljor och super foods är basen i det råa köket. Detta företag till salu har man medvetet valt bort mejeriprodukter, gluten, tillsatser, raffinerat socker och animaliskt protein. Ägaren som vill sälja företag lägger stor vikt vid att välja närodlat, fair trade och i säsong.
Den här restaurang till salu vill med sin inredning förmedla en känsla av hem-trevlighet, en avslappnad och ombonad miljö, där möten trivs och frodas.

Hälsokost café till salu

För att ytterligare öka omsättningen planerar säljaren att till hösten starta med frukostservering och förlänga öppettiden detta för att kunna erbjuda gästerna takeway för dom som vill njuta vårt kök i egna hemmet. Möjligheten finns även att ha öppet både lördag och söndag och att inte ha stängt en månad under sommaren.

Ägaren som vill sälja företag kan tänk sig att gå vid sidan om under en tid så att den som vill köpa företag skall kunna komma in i konceptet.

Vänligen respektera att Intressenter skall uteslutande ta kontakt med ansvarig Företagsmäklare, med en enkel presentation och finansiering. Via telefon lämnar vi bara begränsad info om detta företag till salu. Besök på lokalen bokas enbart via Företagsmäklare Peter Öster som även tillhandahåller all övrig information.

EU Commerce AB är en grupp företagsmäklare i Malmö, Stockholm och Västra Götaland med erfarna affärsmäklare som behandlar många olika affärsöverlåtelser årligen. De företag som är till salu, hanteras mycket professionellt med fokus på kundens önskemål om att köpa företag. EUC företagsförmedling handskas med många olika företag till salu, inte enbart bolag till salu.

Peter Öster
Företagsmäklare
Växel 031 13 64 48
Mobil 0760 06 81 79
po@eucommerce.se

Intresserad i att se mer cafeer? Tryck här!

Du kan även följa oss på Facebook för att vara uppdaterad på nya objekt. Ta mig till Facebook!