Konditori i Kungsbacka till salu. 4069

Välkänt konditori i hjärtat av det nybyggda området i Kungsbacka!

Fakta:


Objekt nr:4069

Bransch:Restaurang / Café

Namn:Jerkstrands konditori

Adress:Gymnasiegatan 30

Ort:434 50 Kungsbacka

Oms:500 000 sek juni – dec 19

Hyra:14 600 sek

Yta:106 kvm

Sittpl:25 inne: + 6 ute

Pris:350 000 sek

Beskrivning

Konditori i Kungsbacka till salu. 4069

Företag till salu, Jerkstrands konditori har funnits i många år i Göteborg men även sedan några år tillbaka även i Kungsbacka.

Välkänt konditori i hjärtat av det nybyggda området i Kungsbacka med Aranäs Gymnasiet som sin granne.  Ishall, teater och fotbollsplaner är några frisparkar ifrån och den nya simhallen är bara ett par hundra simtag bort, allt inom butikens upptagnings-område.

Det finns alltid någon form av event på dessa arenor, som gör att kunderna även tittar in till konditoriet på en fika innan eller efter match/föreställning.
Gothia och Partille cup spelar på fotbollsplanerna (INLAG) som är bara 150-200m bort. Under dessa perioder har man mycket besökare.

Detta företag till salu serverar man frukost, lunch och go fika för alla tillfällen.
Bakelser och tårtor från Jerkstrands är alltid dagsfärska och man erbjuder även beställningar för specialkost för tex gluten och laktosfria bakverk.
Här bakar det med glädje och man har alltid kunden i fokus

För den som vill köpa företag finns alla möjligheter att lyckas. Under de kommande 3–4 åren kommer ca 1000 nya bostäder att byggas i närområdet. Under tiden så har man en stabil kundkrets av hungriga byggarbetare att servera och massa nya boende att förse med bakelser osv.

Vänligen respektera att Intressenter skall uteslutande ta kontakt med ansvarig Företagsmäklare, med en enkel presentation och finansiering. Via telefon lämnar vi bara begränsad info om detta företag till salu Besök på lokalen bokas enbart via Företagsmäklare Peter Öster som även tillhandahåller all övrig information

EU Commerce AB är en grupp företagsmäklare:

i Malmö, Stockholm och Västra Götaland med erfarna affärsmäklare som hanterar många olika affärsöverlåtelser årligen. De företag som är till salu, hanteras mycket professionellt med fokus på kundens önskemål om att köpa företag. EUC företagsförmedling hanterar många olika företag till salu, inte enbart bolag till salu.

http://Klicka för mera objekt !

Peter Öster
Företagsmäklare
Växel 031 13 64 48
Mobil 0760 06 81 79