Master franchise inom kropps-och skönhetsvård / 1083

Möjlighet att förvärva Master Franchise-kontrakt

Fakta:


Objekt nr:1083

Bransch:Skönhetvård

Oms:1.800.000 sek (2019)

Vinst:370.000 sek (2019)

Pris:950.000 kr

Beskrivning

Master franchise inom kropps-och skönhetsvård / 1083

Unik och sällsynt möjlighet att förvärva Master Franchise-kontrakt för en av världens största franchisekedjor inom skönhetsindustrin. Master Franchise-kontraktet är exklusivt för Sverige med möjlighet att utöka med enheter även i övriga Norden och Skandinavien.
Varumärke är etablerat i Sverige sedan cirka 2,5 år och driver i dagsläget 4 enheter i olika städer. En 5:e enhet startar upp inom en snar framtid. Verksamheten är stabil med vinst som genererats under de senaste 2 åren.
Företaget tecknar avtal med franchisetagare under 5 år som sedan förlängs. Varje avtal beräknas generera ca. 150.000-200.000kr och 100 000 kr i enbart avgifter årligen. Till detta tillkommer provisioner på avtalens omsättning och licensavgiften.
Under de kommande 2–3 åren förvänta ytterligare 5 franchiseenheter att kontrakteras.
Avtalen med franchisetagarna är i allmänhet mycket enkla att driva och sköts med liten personalstyrka och låga fasta kostnader.
En köpare och tillika ny ägare, kommer att ha möjlighet att ta över en detaljerad plan för utvidgning av verksamheten som är relaterad till varumärket. Det finns stora och många möjligheter att med egna initiativ utveckla och expandera bolaget tillsammans med enheterna och varumärkets ägare som även tillser att erforderlig utbildning tillgodoses.

Säljaren erbjuder viss hjälp med finansiering av överlåtelsen.

All information kommer att presenteras för seriösa intressenter efter undertecknat sekretessavtal, som tar direktkontakt med mäklaren.

Bosse Stibeck
Företagsmäklare
Växel 040 616 08 17
Mobil 0735 14 86 22
bs@eucommerce.se

EU Commerce AB är en grupp företagsmäklare i Malmö, Stockholm och Västra Götaland med erfarna affärsmäklare som behandlar många olika affärsöverlåtelser årligen. De företag som är till salu, hanteras mycket professionellt med fokus på kundens önskemål om att köpa företag.
EUC företagsförmedling handskas med många olika företag till salu, inte enbart bolag till salu.

Mera objekt ! Klicka här