Salong i Linnéstaden / 1086

Salongen har funnits i Göteborg i över 40 år.

Fakta:


Objekt nr:1086

Bransch:Frisörsalong

Namn:Vita Saxen

Adress:Nordenskiöldsgatan 22

Ort:413 09 Göteborg

Oms:470 000 kr

Hyra:5000 kr

Yta:40 kvm

Pris:Ring för information

Beskrivning

Salong i Linnéstaden / 1086

Salongen har funnits i Göteborg i över 40 år. Ligger på ett lugnt och bra läge i Linnéstaden med tillgång till parkering.
I den nuvarande ägarens regi har man de senaste 3 åren erbjudit både frisör och hudterapeut tjänster. Detta bolag till salu erbjuder alla typer av färg och klippningar, ansiktsbehandlingar och vaxning. Ägaren har mycket målmedvetet tagit salongen till en väl etablerad salong, med hög servicegrad, nöjda kunder, såväl dam som herr.

Ägaren kommer att flytta till Kungsbacka därav att hon vill sälja sin salong

Letar Du efter att köpa företag, en frisörsalong, där du som har höga ambitioner och stor yrkesskicklighet kan ta över och driva vidare, då har du alla förutsättningar att lyckas här.

Detta företag till salu är komplett utrustad, allt du behöver som frisör finns på plats. Salongen har två frisörstolar och en schamponering, det vill säga att även om man är två frisörer så fungerar lokalen utmärkt.
Lokalen inrymmer även ett behandlingsrum för hudterapeut tjänster men kan mycket lätt göras om till att erbjuda naglar eller ögonfrans tjänster, ett pentry och rikligt med förvaring finns även att tillgå.

Vänligen respektera att ägaren inte önskar att få spontana besök angående köpa företag Intressenter skall uteslutande ta kontakt med ansvarig Företagsmäklare, med en enkel presentation och finansiering. Via telefon lämnar vi bara begränsad info om detta företag till salu
Besök på lokalen bokas enbart via Företagsmäklare Peter Öster som även tillhandahåller all övrig informatio

EU Commerce AB är en grupp företagsmäklare:

i Malmö, Stockholm och Västra Götaland med erfarna affärsmäklare som hanterar många olika affärsöverlåtelser årligen. De företag som är till salu, hanteras mycket professionellt med fokus på kundens önskemål om att köpa företag. EUC företagsförmedling hanterar många olika företag till salu, inte enbart bolag till salu.

 

Peter Öster
Företagsmäklare
Växel 031 13 64 48
Mobil 0760 06 81 79
po@eucommerce.se
www.eucommerce.se