Vägkrog i Skåne / Europaväg till salu / 2267

Perfekt tillfälle för dig som söker restaurang till salu längs mycket trafikerad väg.

Fakta:


Objekt nr:2267

Bransch:Vägkrog

Ort:Skåne

Oms:3.500.000:-

Yta:350 kvm

Sittpl:100 + 50 ute

Hyra:12.530:-

Pris:Ring för info!

Beskrivning

Vägkrog i Skåne / Europaväg till salu / 2267

Perfekt tillfälle för dig som söker restaurang till salu längs mycket trafikerad väg. Det passerar 50.000 fordon varje dag förbi restaurangen, ett verkligt AAA-läge. Företaget äger sin egen byggnad (ofri grund) samt alla inventarier. Det är sällan vi har ett företag till salu som inte har någon konkurrens i närområdet. Verksamheten är mycket väletablerad och i det närmaste att betrakta som ett landmärke i landskapet.

Här finns 15 parkeringsplatser till restaurangens gäster samt 30 platser på en allmän parkering. Det är mycket enkelt att komma till restaurangen med bil.

Idag har bolaget som är till salu korta öppettider med en fin omsättning per timme. Om man vill utöka öppettiderna så kan man mycket enkelt öka omsättningen.

Det finns flera duktiga medarbetare i bolaget som är till salu.

Företaget som är till salu har en drygt 30-årig historik utan några anmärkningar. Idag serverar man enkel husmanskost samt en enklare a la cartemeny med ett tiotal traditionella rätter.

Utvecklingspotentialen är gigantisk. Man kan bygga ut en mini food-court. Man kan också satsa på samarbete med bussarrangörer och /eller bussbolag.

Inom en mycket snar framtid så kommer flera nya verksamheter i den absoluta närheten att stå klara. Antalet människor som arbetar i grannskapet kommer att öka dramatiskt. Om bara en bråkdel av dem kommer till detta företag som säljes så kommer omsättningen att öka dramatiskt.

EU Commerce AB är en grupp företagsmäklare:

i Malmö, Stockholm och Västra Götaland med erfarna affärsmäklare som hanterar många olika affärsöverlåtelser årligen. De företag som är till salu, hanteras mycket professionellt med fokus på kundens önskemål om att köpa företag. EUC företagsförmedling hanterar många olika företag till salu, inte enbart bolag till salu.

http://Klicka för mera objekt !

Johan Malmqvist

Företagsmäklare

Tel.vxl:  040-616 02 72
Mobil:   0760-06 98 65
jm@eucommerce.se