Att sälja verksamhet

Sälja verksamhet? Att sälja ett företag är en sak, men att göra det med största möjliga utdelning och optimalt värde för både köparen och säljaren kräver både erfarenhet och kunnighet liksom strategi och genomtänkta processer. Vi på EUCommerse drivs av utmaningar och med tio år i branschen vet vi vad som krävs för att kunna hjälpa er till en så bra affär som möjligt.

Vill ni lägga ut er verksamhet för försäljning kan vi vara er behjälpliga från köpprocessens inledande fas och ända fram till fullbordat avtal med köparen.

Grunden till en lyckad verksamhetsförsäljning

Grunden till en lyckad verksamhetsförsäljning läggs redan i dess inledande fas. För att ge er ett så bra utgångsläge som möjligt startar vi alltid med en grundläggande analys för att få fram relevant och detaljerad information som sedan hjälper oss i arbetet att ta fram beskrivningen och ett rättvist pris för objektet. Nu när utgångspriset är tillgängligt och en företagsbeskrivning finns sammanställd är vi redo för att ta affären vidare till nästa fas.
I nästa skede beskriver vi marknaden och förbereder för marknadsföringen för en så effektiv och träffsäker exponering som möjligt. Tack vare våra breda kontaktnät och stora kundregister brukar det gå snabbare att komma i kontakt med intresserade köpare och förhandlingarna kan kicka igång.

Förhandlingar och råd för optimala köpeavtal

All visning av säljobjektet läggs upp i nära samarbete med dess säljare. När förhandlingarna sedan drar igång driver vi dem resolut framåt köpare och säljare mellan och vårt primära mål är alltid att nå fram till ett köpeavtal som tillfredsställer samtliga parter.

Kunnig rådgivning och stöd som betryggar processen

Det är mycket att tänka på både inför och under en verksamhetsförsäljning och vi på EU Commerse har all kompetens som krävs för att göra vägen till fulländat köpekontrakt smidigare. Förutom att hjälpa er med värdering och riktigt vass marknadsföring kan vi vara behjälpliga med utformningen av avtalsmodeller liksom detaljerade och noggranna köpekontrakt. Vi finns också här för finansiell rådgivning och juridiskt stöd så att ni kan känna er trygga och självsäkra genom hela säljprocessen.

Europa Commerce Företagsförmedling AB

Är ni beredda att satsa så är vi på EU Commerce redo att anta utmaningen.
I över 10 år har vi funnits här för företag som bestämt sig för att gå vidare och hjälpt dem till en lyckad affär med maximal nytta och nöjda parter. Tack vare våra framsteg och nöjda kunder vågar vi påstå att vi är specialister på företagsförmedling inom restaurang, café, hotell, service- och detaljhandeln. Med spetskompetens kring värdering, förhandling, avtalsformulering, juridiskt stöd, marknadsföring och finansiering kommer vi kunna ge er en så smidig och tillfredsställande försäljning som möjligt.

VILL DU BLIR UPPRINGD?